Gratis verzending door heel Nederland! 🎉

Algemene voorwaarden

We houden van een transparante en heldere communicatie en houden het graag eenvoudig. Met deze 7 voorwaarden weet je precies waar je aan toe bent.

1. Voorwaarden retourzendingen
Wij willen dat je tevreden bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop. Neem dan contact op om het retourproces te starten.

  • Het product moet in dezelfde staat zijn als toen je het ontving en in de originele verpakking zitten.
  • De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening.
  • Het product moet binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd.
 
 

2. Terugbetalingen
Wanneer we het geretourneerde product hebben ontvangen en hebben gecontroleerd, zullen we het aankoopbedrag terugbetalen. We zullen het bedrag terugbetalen via dezelfde betaalmethode als waarmee je de aankoop hebt gedaan.

3. Garantie
Op alle producten die we verkopen geldt de wettelijke garantie van 2 jaar. Dit betekent dat het product in goede staat moet zijn en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. Als het product defect is, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.

4. Aansprakelijkheid
De telefoonkoffer is bedoeld om te helpen bij het beheer van mobiele apparaten op school. Telefoonkoffer.nl is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van de telefoonkoffer of de telefoons.

5. Bestelproces
Het bestellen van de telefoonkoffer gebeurt door middel van een bestelformulier dat wordt verstrekt door de leverancier. De bestelling wordt geplaatst na ontvangst van betaling en bevestiging van de leverancier.

6. Levering
De telefoonkoffer wordt geleverd binnen uiterlijk 15 werkdagen, in de meeste gevallen is dit binnen 5 werkdagen. Bij grotere orders van meer dan 5 koffers kan de levering wat meer tijd in beslag nemen. Telefoonkoffer.nl zal de klant hiervan op de hoogte brengen. Als er problemen zijn met de levering, moet de school zo snel mogelijk contact opnemen met de leverancier.

7. Privacy persoonsgegevens
Telefoonkoffer.nl gebruikt de persoonsgegevens enkel en alleen voor het afhandelen van de bestelling en het leveren van de telefoonkoffer. Wanneer wenselijk gebruiken we het email adres om informatie toe te sturen over de telefoonkoffer. De gegevens zullen niet worden gedeeld met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor de afhandeling van de bestelling (bijvoorbeeld om de telefoonkoffer te laten bezorgen door een transportbedrijf). De leverancier zal zorgvuldig omgaan met de persoonsgegevens en zal deze alleen bewaren zolang dit nodig is voor de afhandeling van de bestelling.