Gratis verzending door heel Nederland! 🎉

Over ons

Als trotse makers van de Sportfolio App & Portfolio App en docent LO geloven wij dat iedere leerling zich op zijn eigen niveau moet kunnen ontwikkelen en dit zichtbaar moet kunnen maken in zijn eigen digitale portfolio.

Maar soms wil je even afschakelen van de digitale wereld en volledig in het nu zijn. Daarom hebben wij de telefoonkoffer bedacht: simpel, veilig en effectief.

De opbrengsten van de verkoop van de telefoonkoffers steken wij 1 op 1 in de ontwikkeling van de Sportfolio App. Hierdoor kunnen wij onze missie nog sneller volbrengen, namelijk; Het ontwikkelen van een goed digitaal portfolio wat werkt in de praktijk, waarbij elke leerling zichzelf binnen zijn eigen mogelijkheden optimaal kan ontwikkelen.

Trotse makers van

De voordelen van een telefoon zijn volgens ons groot​...

De telefoon kan een grote bijdrage leveren als faciliterende tool in het zichtbaar maken van leren, in het ondersteunen van formatief handelen of de juiste structuur bieden om tot zelfregulerend leren te komen. De telefoon is over het algemeen altijd beschikbaar en ervoor gemaakt om snelle korte handelingen mee uit te voeren. In de huidige tijd is de telefoon een onderdeel van je leven en geloven wij erin dat je leerlingen vooral moet meenemen in de zoektocht naar goed, efficiënt en veilig gebruik.

En de uitdaging die daarbij komt kijken ook

Daarom hebben we onze expertise op het gebied van digitale hulpmiddelen ingezet om de telefoonkoffer te ontwikkelen. Hiermee bieden we scholen een oplossing om het gebruik van smartphones in de les goed te kunnen organiseren, zonder dat dit ten koste gaat van de autonomie van leerlingen. Wij geloven dat digitale hulpmiddelen, waaronder de smartphone, een belangrijke meerwaarde kunnen hebben in de les. Met de telefoonkoffer helpen we scholen om deze meerwaarde te benutten, terwijl we ook zorgen voor een gezonde balans tussen technologie en leren.

Wie zitten er achter telefoonkoffer.nl?

Twee zeer gepassioneerde docenten LO

Eigenaar en initiatiefnemer van de Sportfolio App & Portfolio App

Product owner bij de Sportfolio App & Portfolio App